Filip je sliku pokazao iz perioda kad je znatno mlađa bila njegova majka Zorica, a mnoge je oduševio taj njegov potez.

Kako je rođendan njegovoj mami bio jučer, Filip – najstariji sin Slobodana Bobe Živojinovića priliku je upotrijebio da bi joj isti čestitao putem društvenih mreža, te je usput i njihovu fotografiju postavio, koja je snimljena u periodu tokom davnih devedesetih.

-Mamice sretan ti rođendan, volim te – u opisu slike je napisao Filip. Ubrzo je slika veliki broj komentara pokrenula, a čestitkama su se pridružili i njegovi pratioci.

Happy birthday mommy @zo_na_ny 😗❤ love you !!!

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Poznata pjevačica Lepa Brena inače ne voli da ostali doživljavaju Filipa kao sina Bobe Živojinovića njenog muža iz prvog braka, jer ga je gajila cijeli život i nije pravila razliku od bioloških sinova.

Biološka majka Filipa, Zorica Nakić je u svojoj ispovijesti nedavno ispričala kako joj smeta kad sinom Brena naziva Filipa. Ali, pjevačica je o odnosu sa pastorkom sve otkrila:

-Filip je mladić u dobi od trideset godina i u potpunosti cijelu situaciju razumije. Mi predivan odnos imamo. U životu nikad nisam htjela pravu majku da mu zamijenim. Ali, kao mog sina sam ga tretirala kroz život, a i nazivala sam ga tako. Njegov pravi prijatelj sam uvijek bila i sve će on shvatiti kad svoju djecu dobije – Lepa Brena je ispričala.

Filipa je Lepa Brena vaspitavala u dogovoru s njegovom biološkom majkom Zoricom i ocem, te kaže kako sebi ne bi nikad dozvolila da Zoričino mjesto preuzima.

loading...