loading...

Legenda kaže da šminka krasi ženu, kao što brada krasi muškarca. Upravo zbog toga svaki muškarac sanja o tome da ima gustu i lijepo oblikovanu bradu, jer većina muškaraca djeluje seksipilnije i privlačnije suprotnom spolu potvrdile su i statistike samih žena.

brada2

Mikrobiolog Džon Golobić iz Albukerkija bavi se istraživanje kvaliteta zdravlja i higijene. Džon je proveo istraživanje na sedam različitih muškaraca. Golobić savjetuje redovno pranje brade, brkova i ruku, isključivo iz razloga što najviše bakterija u usta unosimo putem ruku, brade i brkova.

Ovaj mikrobiolog savjetuje da što manje dirate vaše lice rukama, pokušajte što manje dirati bradu rukama. Bakterije mogu prouzrokovati prevelike zdravstvene probleme čovjeka. Upravo zbog toga veoma je bitno pridržavati se savjeta ovoj poznatog mikrobiologa.

On isto tako smatra da se bakterije koje se nakupe na bradi i brkovima mogu porediti sa istim onim bakterijama u wc šolji poslije velike i male nužde. Poslije ovog članka vjerujemo da ćete poželjeti odmah da se obrijete i riješite se sugestije koja će vas stizati svaki put kada dodirnete svoju bradu ili brkove.

POGLEDAJTE VIDEO: