Većina su pristalice prave ljubavi koja godine ne broji . Tako da smatrate  da u ljubavi nema granica, i da se svima može  dogoditi da se u bilo kojem životnom dobu i okolnostima zaljube u osobu koja je dosta mlađa ili dosta starije od nje . Ova djevojka ima takvu priču . Njoj je 22 godine te tvrdi  da je stavrno zavoljela čovjeka kojem je 87 godina.  Svi  su je osuđivali jerje u  cvijetu mladosti i treba nekoga ko će je moći pratiti u životu . Uprkos drugima oni su  bili mnogo uzbuđeni zbog njihove prve bračne večeri.

Mlada je bila uzbuđa dok je čekala da se mladoženja pojavi na vratima. Ona se i dotjerala da  bi ga što više uzbudila, kako bi imali noć za pamćenje. Dok su svi pomislili da od toga nema ništa zbog njegovih godina , muž je naprotiv  uspio da zadovolji svoju mladu ženu. Ona sama je bila iznenađena potencijalom koji je on imao sa svojih 87  godina.

Poslije svega, odlučila je da mu prizna jednu surovu istinu , rekla je : ”  Ja sam bila sa momcima koji su tri puta mlađi od tebe, ali ipak si me uspio zadovoljiti u potpunosti i zaista sam uživala.”Njemu se ova izjava nikako nije svidjela, te se naljutio jer je oženio djevojku koja je spavala sa više muškaraca prije njega.On sigurno nije ostao nevin  dok nju  nije upoznao 🙂 Šta vi mislite, da li mu je ovo trebala reći ili čuvati za sebe ? Da li on uopšte ima pravo da se ljuti na nju ?

loading...