BRAČNI PAR KOJI JE 2012.GODINE DOBIO NA LOTU ČAK 45 MILIONA FUNTI ILI KADA SE PRETVORI U EURE OKO 50 MILIONA JE ODLUČIO DA KUPI VILU VRIJEDNU 1,3 MILIONA. ONI SU OD VELIKE VILE KOJA JE IMALA BAZENE, SPAVAĆE SOBE USPJELI DA NAPRAVE PRAVU PROPAST.

Oni se nisu nikada ni uselili u tu vilu, iako su i sami mislili da  da imaju veliki stambeni kompleks, koji će biti i za turiste otvoren. Turistički objekat inače sadrži kompleks od 4 krila, a u podrumu se nalazi veliki bazen. Problem leži u tome što je ovo postao “dom” narkomana i kriminalaca, koji ovdje obavljuju nečasne radnje.

Policija je do sad zaprimila nekoliko stotina puta dojavu o potencijalnoj opasnosti. Svaki WC je razbijen, odvodi su otvoreni, pa je ovo postalo mjesto gdje su utočište pronašli i pacovi. Bazen nikada nije završen, nema vode u njemu, a čudi nas da se neko nije povrijedio, obzirom da je duboka rupa oko tri metra.

Mjesto koje je trebalo da bude savršeno za sve turiste je postalo tako najjezivije mjesto u gradu Notingem u Engleskoj. Bračni par nikada ništa nije uložio u nju. Pogledajte kako sada liči stara vila, a ispod imate sliku da vidite kako je trebala izgledati.

loading...