Kada ste prvi put pročitali naslov ovog članka vjerovatno ste se nasmijali. To je i opravdano jer od kako smo mali bili naučili su nas da novac ne pada sa drveća te da se za isti itekako moramo namučiti te ga zaraditi. Na današnjem vremenu gdje su plate male, a cijene svih životnih namirnica itekako visoke, želja svakoga od nas jeste da ima što više novca te da zadovoljimo svoje osnovne životne potrebe. Ali svakako da svrha života nije samo preživaljavanje nego zapravo trebamo da s vremena na vrijeme imamo mogućnost da otputujemo ili priuštimo nešto što oduvijek želimo.

Iako vam ovo zvuči kao bajka, prema mišljenjima nekih ljudi koji su isprobali ovaj trik, pokazalo se da zaista djeluje. Vjerovatno ste čuli da ukoliko želite da privučete novac u kuću potrebno je da ga držite na jednom mjestu. Isto tako, potrebno je da u svom novčaniku držite barem 10 feninga uvijek, dakle da nikada ne bude u potpunosti prazan.

Za ovaj trik koji privlači novac u kuću, potrebna vam je jedna posuda u koju ćete staviti malo soli i vode te tri novčića. Ovaj trik privlači novac u kuću. Svakako trebate isprobati. Na kraju krajeva nemate ništa izgubiti.

Slikovni rezultat za tri novcica stavite u vodu i privucite novac

 

loading...