KOLIKO PUTA VAM SE DOGAĐALO DA NAKON NEKOG RASKIDA PRIMJETITE NA ŽENI KAKO SU SE OFARBALE ILI SKRATILE KOSU ILI PROMIJENILE SVOJU FRIZURU… TO MOŽE MNOGO TOGA DA OTKRIJE O ŽENI KAO KARAKTERU, A SADA ĆEMO VAM I MI NEŠTO VIŠE REĆI O NJIHOVIM FRIZURAMA.

1 – žene koje imaju kratku kosu nemaju inače mnogo vremena da se brinu o svojoj kosi, feniranjima, češlljanjima dugotrajnim i njegama. One vole običnu frizuru, o kojoj se ne mora toliko voditi računa. Vole pogodnu svakodnevnicu, Žene sa kratkom kosom su inače pune samopouzdanja, one lice ne mogu sakriti, nego je otvoreno u potpunosti.

2 – PAŽ frizura, za takve žene možemo da kažemo kako u jednu ruku mogu biti pouzdane i čvrsto stoje na nogama, a u drugom pogledu su spontane i uvijek su spremene za nove izazove. Takve žene se ne boje nikako novih iskustava i iskrene su.

3 – KOSA DO RAMENA, takve žene su prezadovoljne svojom elegancijom, pune su samopouzdanja, uživaju da primaju komplimente. Veoma kuminikativne i dobre u društvu. Svaka nova osoba ih brzo zavoli, na poslovnom planu su dobre.

4 – DUGA KOSA, takve žene vole duge veze i one su veoma odane svom partneru. Mrze laž, vole da se sa njima iskreno postupa, ma koliko god da istina bude bolna.  One su uvijek spremne na razne kompromise, one se ponašaju kao nježniji pol i vole da se tako tretiraju.

5 –

 

duga-kosa-3

loading...