ASTROLOGIJA NAM PONOVO OTKRIVA MNOGO TOGA ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO U NAREDNA TRI I PO MJESECA. ZA NEKE ZNAKOVE ĆE OVO BITI TEŠKO SAZNANJE.

Vaga neće dobro pamtiti kraj godine. Postoji mogućnost da ostanete bez posla, nemojte da donosite nagle odluke, koje vas mogu koštati i posla. Ako ste ipak student, dobro razmislite o nekim projektima koji vam se nude, pokušajte nešto honorarno zaraditi, jer će vam dobro doći. Novac nemojte da trošite na neke stvari koje ne možete priuštiti sa vašim potrebama.

VODOLIJA – za vas će biti uspješno zaključena godina, obzirom da vam se otvaraju vrata za velike projekte, a samim tim i za veliku zaradu novca. DObro razmislite o projektima koji vam se nude, iskoristite maksimalno svoj intelekt.

ŠKORPIJA – morali biste da poradite svoj odnos kako sa kolegama, tako i sa nadređenima. Vi morate da budete spremni i na mnoga odricanja. Moguće je da vam se prihodi znantno povećaju, ali zato morate da uradite svaki zadatak dobijeni na vrijeme, a ne bi bilo loše ni unaprijed da uradite nešto.

JARAC – vi mislite da vi radite sve poslove u vašoj firmi, i da su se svi poslovi upravo dodijelili vama. Griješite u tome, a odbijate često i komunikaciju sa nadređenima, nije vam lagodno. Izbjegavajte nešto takvo, nego sjednite sa nadređenima i pričajte, pokažite im koliko ste vi ustvari kreativna osoba.

vodolija-10

loading...