Ovo što ćete  vidjeti neće vas iznenadiit  jer se svakodnevno  dešava  . Naime jedan nepoznati mladi nasilnik, je u utorak ujutro u središtu Kalinjingrada udario djevojku šakom u glavu. Ubrzo je kažnjen zbog svoje sramotne reakcije, jednom građaninu se nije nimalo svidjelo što se okomio na slabiji spol. Muškarac u bijeloj majici na isti način mu je pojasnio da to tako ne ide , a povod čitavom incidentu, u kojem je sudjelovalo nekoliko ljudi, bio je prelazak preko ulice.

Mladić na pješačkome prijelazu odlučio je prisiliti taksistu da se zaustavi ispred zebre, što je osobi koja je bila u taksiju  sklonoj agresiji probudilo potrebu da napusti vozilo i krene da dijeli svoju pravdu.

Muškarac u bijeloj majici mu je odmah uzvratio, baš kao i njegovom jednako ratobornom prijatelju . Onda se u priču se umiješao i taksist koji je stao na stranu svojih klijenata.Muškarca u bijeloj majici ga je poprskao  suzavcem po očima . Srećom  taj je građanin uz sebe imao društvo, prijatelja koji ga je zaštitio od napada.

Dok policija još uvijek pokušava utvrditi identitete sudionika tučnjave i okolnosti, korisnici društvenih mreža u došli  do zaključka  da je par prelazio na crveno svjetlo pa je  djevojčin partner glupo postupio kada je odlučio zaustaviti promet.

Svi su  redom osudili divljaka koji je djevojku ozlijedio, te pohvalili prolaznika koji joj je istog trenutka priskočio upomoć.

 

loading...