NEVJEROVATAN PODUHVAT JE IMALA DŽENET VOLTON, KADA JE 1983.GODINE RODILA ŠESTORKE. NIJE SE RADILO O MIJEŠANOJ DJECI, NEGO JE RODILA ŠEST ZDRAVIH DJEVOJČICA. TO JE TADA BILO NEŠTO NEOČEKIVANO, NIKO NIKAD RANIJE NIJE RODIO TOLIKO DJECE ODJEDNOM, CIJELI SVIJET JE BRUJAO O OVOME.

Dženet i njen suprug su bili veoma sretni zbog svojih kćerki. Odlučili su da svaki dio njihovog odrastanja zabilježe foto aparatom. Tako su i učinili, slikali su svaki mogući događaj, bili su tu uvijek za svoje kćerke, izveli ih na pravi put, a danas čekaju da budu  i ponosni djed i baka. Samo je jedna kćerka, Sara rodila jednu bebu, ostale još uvijek nisu.

Svaka je krenula svojim putem, svih šest su danas žene, koje su veoma uspješne u raznim profesijama. Imamo stjuardesicu, učiteljicu, vlasnicu trgovinskih marketa, pravnicu, ekonoistkinju i doktoricu. Svaki put kada se okupe, to bude veliki događaj.

Kroz slike ćemo vam sve prikazati da vidite kako je izgledalo od samog poroda, pa do sada, kada su one odrasle žene. Nema sumnje da će Dženet biti jedna od najsretnijih baka na svijetu kada dobije od svake kćerke po barem jedno dijete. A ako svaka odluči da ima barem dvoje djece, biti će bogata sa najmanje 12 unuka.

ova-fotografija-je-napravljena-1983-godine-kada-je-dzenet-volton-rodila-sestoro-blizanaca-0 imati-sestorke-za-ovu-porodicu-nije-bilo-ni-malo-lako-posebno-za-dzenet-1 ljudi-mogu-lako-da-zamisle-kako-je-imati-dvojetroje-dece-ali-sestoro-je-vec-tesko-izvodljivo-2 ali-ova-porodica-je-nekako-uspela-da-pregura-3 devojcice-su-imale-lepo-detinjstvo-i-svu-mogucu-ljubav-pruzenu-od-strane-roditelja-4 pocele-su-da-se-bave-raznim-profesijama-koje-su-ih-odvele-na-razlicite-strane-ali-je-svaki-8 sada-svaka-sanja-da-i-sama-postane-majka-bas-kao-sto-je-prva-ucinila-jedna-od-njih-sara-10

loading...