Jedna majka troje djece kao i svaka druga tokom svoje životne dobi susretala se sa pobjedama i porazima, no najveći udarac ovoj ženi zadala je bolest po imenu multipla skleroza koja je rezultirala teškom depresijom.

Uz svaki pokušaj da se izvuče iz psihičke krize,  najveći rezultat ovoj ženi dao je vjerovali ili ne toalet papir. Uz pomoć njega ona je kako kaže svakodnenovo ispoljavala svoju kreativnost.KOMBINACIJOM BIJELOG I ROZA TOALET PAPIRA NAPRAVILA SAVRŠENU VJENČANICU I ODUŠEVILA BALKAN 1

Odlučila je kreirati vjenčanicu koja joj je na kraju donijela treće mjesto na takmičenju. Sve što joj je bilo potrebno kako bi ostvarila svoju zamisao jeste, toalet papir bijele i roze, lijepak, traka , igla i konac. Dakle ona je toalet papir ove dvije boje prije svega prokuhala i to na način da kartonski dio papira očisti i baci. Papir je kuhala a u međuvremenu je dodavala dosta ljepila kako bi dobila gustu masu koju je mutila mikserom. Kada je smjesu pripremila posvetila se težem i ključnom poslu, na red je došlo oblikovanje dijelova vjenčanice.

Njeno remek djelo iziskivalo je mnogo truda i rada, no isplatilo se jer je napravila savršenu vjenčanicu iz snova.

loading...