Prije 10 godina ovaj  dječak je otišao da živi u grad. Završio je srednju školu, upisao fakultet i imao je u  planu da ostanem, ali nije mogao više da trpi taj gradski mentalitet. Svi one na selu nazivaju seljacima i još svakakvim pogrdnim imenima. Ali u gradovima zapravo žive seljaci. Svaki klub ima  pjevaljke, svaki kafić je natrpan cool ekipom. Bitno je kakav auto se vozi  i na koju prestižnu destinaciju si otišao . Pa koliko lajkova imaš  po društvenim mrežama. Sve je to zaista prese*avanje,

Iskreno njega ništa od toga  ne zanima i ne zanimaju ga uopšte takvi ljudi. Ne zanimaju ga ljudi koji će da glume da su prijatelji i da govore kako si super, a sa druge strane svi misle loše o tebi. Dobro  ih je sve upoznao i razočarao se. “Ja veoma dobro znam o čemu govorim jer sam dugo živio tamo . Kao što vidite i po pisanju znam da pišem tako da imam dokaz da sam sve to prošao, pismen sam . Sve je to jedna fejk ekipa u kojoj nema ni  truna istine ” priznaje dječak .

K”oja je poenta da vozite  najbrži auto u gradu ili da imate najskuplju odjeću na sebi? Uredu grad jeprepun sponzoruša koje vrebaju na svakom uglu tražeći svoj plijen da se dobro udaju i da lijepo žive. Zbog toga sve to radite ?  Sve mi se toliko zgadilo “. Evo šta je još napisao .

loading...