KADA VAM SE POČNE ŽIVOT RASPADATI, TEŠKO DA ĆETE POMIŠLJATI NA STVARI KOJE SU BILE DOBRE KAKO BI MOGLI PREBRODITI TAJ TRENUTAK. ŽENA PO IMENU COURTNEY HILL JE IMALA ZAISTA LIJEP ŽIVOT, SINA, VOLJENOG ČOVJEKA, ALI ONDA ODJEDNOM JE SVE STALO.

Bryan je bio profesionalni vojnik koji se borio u Kuvajtu, Iraku, Afganistanu, ali onda je došlo vrijeme da ide u penziju. Činilo se tada da će konačno svi biti sretniji, da će imati više vremena za sebe, ali dešava se tragedija.

Ni slutila nije da će njen suprug izgubiti život u saobraćajnoj nesreći, da će ona ostati bez muža, a njihovo dijete bez oca. Ipak, saznala je jedne lijepe vijesti, ona je osjetila jake udarce u kičmi i otišla je ljekaru, saznala je da je trudna i da nosi dva dječaka i jednu djevojčicu.

Bila je presretna zbog toga, ali je znala da takva trudnoća nosi rizik. Ona je saznala da jedno dijete više ne diše, njegovo srce ne kuca, ali je donijela na svijet dvoje zdrave djece.

Sada ih ima ukupno troje i oni su njena glavna snaga. Courtney je prošla veliki pakao, ali je na kraju ipak ugledala svjetlo na kraju tunela.

 

loading...