Najvažnija stvar na svadbi su svakako mladenci i njihovi ukusi kada je enterijer i odjevanje u pitanju, na ovom vjenčanju ničega nije falilo, od luksuzne dvorane do savršeno odjevenih mladenaca.

jftrzguhijkiuzgjhj

Tijana iz Srbije i Grk Tasos uplovili su u bračnu lukua, a doslovno se može reći da je Grčka grmila od ovog vjenčanja za koje je samo jedno sigurno, a to je da će se prepričavati iz godine u godinu ako je suditi  po dobijenim snimcima,

Svadba je krenula u laganom ritmu pjesme “Lane moje” od svima nam poznatog Željka Joksimovića. Na snimku se mogu vidjeti srećni mladenci kako uživaju u plesu okruženi prelijepo baštom poznatog grčkog restorana.

Mlada je plijenila poglede svih prisutnih elegantnom vjenčanicom, a mladoženja je pratio u stopu sa krasnim plavim odijelom.

Prisutni gosti. mladence su cijelo vrijeme držali na “nišanu” kamera ne dopuštajući da im išta promakne, a potom se atmosfera iz minute u minutu sve više zagrijavala.

Ključni trenutak i nabolji provod noći moglo bi se reći da je počeo kada je pušteno grčko kolo. koje čak i one najmirnije goste diglo na noge.

Mlada nije zaostajala niti u jednom koraku starog grčkog kola, te je sve prisutne iznenadila izuzetno pravilnim i uigranim koracima.

I još jedan poseban detalj se mogao vidjeti na svadbi – kojeg sigurno nije ostalo ni parče!

jbjhkjjk

loading...