NOVOPEČENI OČEVI, NEMOJTE NIKAKO DA PRAVITE OVE GREŠKE KAO ŠTO JE NAPRAVIO OVAJ ČOVJEK. PET PITANJA KOJA NE SMIJETE POSTAVITI ŽENI NAKON POROĐAJA, KAKO SE ONA NE BI NA VAS NALJUTILA. DOBRO RAZMISLITE, A MI VAM OTKRIVAMO ISPOVIJEST JEDNOG ČOVJEKA KOJI JE POSTAVIO OVIH PET PITANJA ŽENI, A NEDUGO NAKON TOGA, ONI SU SE I RAZVELI.

– nemojte da pitate ženu, kada joj je doktor rekao da smije imati se*s nakon porođaja. Nećete imati odnose sigurno još dugo mjeseci, morate joj dati vremena za oporavak. Ona je nosila bebu u stomaku devet mjeseci, a nakon toga se porodila i rodila bebu tešku tri kilograma. Sigurno da njenom tijelu treba vremena za oporavak, nije joj sigurno stalo do se*sa.

– ne smijete joj reći kada ćemo početi vježbati, jer će ona shvatiti u tom trenutku, da ona mora da vježba kako bi izgubila sve kilograme koje je dobila u trudnoći. To je ono čega se svaka žena plaši, a to je da ima višak kilograma tokom trudnoće. DObro pazite na to šta ćete reći.

– manite se izgovora umoran sam kada treba nešto odraditi oko bebe. To nije samo majčin posao da se ona brine o bebi, nego morate i vi u tome učestvovati maksimalno koliko god imate slobodnog vremena.

– Nikada nemojte da govorite da li baš vi morate da je presvučete? Smeta vam bebina kaka, nemojte to nikada da govorite. Snađite se, pomozite i vi u obavljanju poslova oko bebe. Nemojte da bježite od toga

– Nikada ne recite ženi da ona ima produženi odmor, to nije odmor, ona se za to vrijeme brine o svojoj bebi, najmanje se odmara u tom trenutku. Pomozite u svakoj situaciji, sve što vam traži, učinite to.

Ljubav

loading...