NE KONZUMIRAJU OVO VIŠE OD 4 DANA: OVA MJEŠAVINA ĆE VAM POMOĆI DA IZGUBITE 4 KG, A 16 CM OKO STRUKA ZA SAMO 4 DANA!

Postaviti ćemo vam jednostavno pitanje – da li znate šta je najpopularnija tema među svim ženama u svijetu? Pa, to je lako odgovoriti – kako da brzo izgubite težinu i ostati u formi!

Da, mislim da je to prilično dobro. Svi znamo da postoje milioni planova ishrane i metode mršavljenja online, i svi oni obećavaju da možete brzo izgubiti na težini, izgubiti težinu u samo 1 tjedan, itd Ali, trebalo bi da svi znamo da sa ovim planova dijeta, vi ćete izgubiti težinu i povrati je u samo nekoliko dana. Možete izgubiti težinu jedući pravu (zdrava hranu), radeći fizičke aktivnosti svaki dan, a najvažnije je da pijete ovaj čudesan i neverovatan napitak. Ovaj napitak je već poznat i koriste ga mnoge žene u svijetu.

Napomena: ovo domaće piće je vrlo jednostavno i lako napraviti. Na vama je samo da pratite jednostavna uputstva. Evo što trebate učiniti:

Trebat će vam sljedeći sastojci:

  • 8 čaša vode
  • 1 kašičice narendanog korijena đumbira
  • 1 srednja krastavca, oguljeni i izrezani na kriške
  • 1 srednji limun narezan u kriške
  • 12 svježih listova mente i 1 žličica sušene mente

Uputstva:

Evo što trebate učiniti – to je vrlo jednostavno. Samo miješati sve sastojke u veliku posudu, ostavite ih tako  preko noći, i to je najbolje ako možete držati posudu u frižider. Konzumirati 4-5 čaše tijekom cijelog dana. Možete početi da pijete ujutro prije doručka za bolje i brze rezultate. Osjećat ćete se kao da ste izgubili 1 kg nakon prva dva sata.

Nutricionisti kažu da je redovna potrošnja ovog pića i umjerena fizička aktivnost topi masti sa stomaka. Ljudi koji su konzumirali ovaj napitak redovno kažu da su rezultati koje su ostvarili su više nego fantastični ako uzmete u obzir da možete izgubiti i do 26 kilograma! Konzumirati ovo piće4 dana, a zatim slijedi obavezna 1 sedmica pauze!

loading...