Hajdi i Ed su se vjerili 2016.godine, a tada majka Hajdi nije imala neki lijep osjećaj u vezi ovoga. Imala je neku čudnu intuiciju u vezi svog budućeg zeta, a kasnije se ispostavilo da je i bila u pravu zbog toga.

Krajem 2011.godine su se upoznali na univerzitetu njih dvoje, a 2016.godine su odlučili kako će se vjenčati. Oni su obavijestili i roditelje, a jednog dana su odlučili da idu porodično na ručak. Hajdina i Edova majka su se upoznale na porodičnom ručku, a pričale su i o nekim stvarima iz djetinstva.

Hajdina majka se tako sjetila kako je Hajdi imala najboljeg drugara na svijetu kada je bila djevojčica, bili su nerazdvojni, družili su se na moru, tamo su se i upoznali, ali ne zna gdje je taj dječak. Ispostavilo se da je to bio Ed, odnosno da je i njegova majka bila tu. Hajdina majka je brzo otrčala kući, sa tavana je uzela neke  stare stvari, a potom je vidjela kako je Ed na slici sa Hajdi. Ispostavilo se da je sadašnji suprug Hajdi upravo Ed, dječak u kojeg je ona bila zaljubljena ko klinka.

 

loading...