BRAČNI PAR KOJI JE ODUŠEVIO SVJETSKU JAVNOST SJAJNIM DIZAJNOM GOSTINJSKE SOBE. NAIME, ONI SU IMALI VEOMA MALU, ALI POTROŠNU KUĆU. IMALI SU SAMO JEDNU GOSTINJSKU SOBU U KOJOJ SE NALAZIO JEDAN OBIČNI KREVET, I TO JE BILO SVE ŠTO SE MOGLO KORISTITI UNUTRA.

Kako im je u ljetnom periodu stalno dolazio neko nenajavljen i noćio, njima je to dosadilo. Odlučili su da pretvore gostinjsku sobu u specijalni kutak za spavanje. Dizajnirali su staru sobu u jednu novu, modernu. Na tom projektu su radili skoro dvije sedmice, a kada su završili, svi su ostali u čudu.

Dobili su fenomenalnu stvar, spojili su ugodno s korisnim. Krenuli su prvo da postavljaju daske po sobi, a ispod dasaka, nalazio se krevet na razvlačanje. Po danu bi to imala jedna obična radna osoba, a navečer bi se pretvarala u spavaću sobu. Kako su oni to sve zamislili i realizovali, uvjerite se i vi sada u ovoj foto galeriji.

Mnogima su usta ostala otvorena širom kada su vidjeli šta je napravio ovaj bračni par.

 

ovako-je-gostinska-soba-izgledala-pre-transformacije-prazna-i-poprilicno-nemastovita-0 osim-toga-par-je-dugo-vremena-zeleo-radnu-sobu-pa-je-bilo-krajnje-vreme-za-inovacije-1 posle-nekog-vremena-osmislili-su-sopstveni-dizajn-platforma-na-kojoj-ce-se-nalaziti-radni-deo-a-2 srecom-ovaj-par-je-imao-nesto-alata-negde-u-podrumu-a-ostatak-su-pozajmili-od-porodice-i-4 ram-je-bio-postavljen-i-poduprt-posle-toga-su-na-red-dosle-letve-i-sada-se-vec-primecuje-sta-je-5-c10 ram-je-bio-postavljen-i-poduprt-posle-toga-su-na-red-dosle-letve-i-sada-se-vec-primecuje-sta-je-5-c10 (1) postavljanje-laminata-proslo-je-veoma-brzo-lako-ga-je-cistiti-i-veoma-je-pristupacan-laminat-7 uglove-i-ivice-je-bilo-potrebno-izdefinisati-a-to-je-ucinjeno-sa-nekoliko-lajsni-estetski-8 sve-je-izgledalo-posebno-lepo-kada-su-dodali-namestaj-i-dekoraciju-11 a-ovo-je-pogled-sa-druge-strane-sobe-kakva-transformacija-zar-ne-zatim-je-doslo-vreme-da-13

loading...