Mnogo puta ste čuli da torba spuštena na pod znači da će vam novčanik biti prazan, a mi vam donosimo totalnu suprotnost tome. Da, dobro ste pročitali kako u nekoliko poteza doći do punog novčanika!

vijest 44

Kada uzimate kusur ili lični dohodak da li ih redate po vrijednosti ili samo ubacite bez ikakvog redoslijeda?

Nakon ovog članka mnogo više ćete davati pažnju, dosada beznačajnoj stvari!

Postoje različita pravila kako, na koji način i kojim redoslijedom trebamo držati novac u novčaniku jer baš neki od tih načina mogu privući pozitivnu energiju i omogućiti nam lagodan život.

Naime prema legendi zgužvan, neuredno naguran i nemarno složen novac blokira pozitivnu energiju, a samim tim dotok novca.

Jako vam je bitno da uvijek imate malo više novca od planiranog jer nikada ne znate da li me će vam za nešto trebati. Nije poželjno da nosite tačno određenu cifru koju planirate taj dan potrošiti, uvijek neka se nađe koja novčanica više.

Također potrudite se da u novčaniku uvijek imate sretnu novčanicu koja je najčešće vaša prva zarada ili moneta neke druge države, nju nikada ne trošite jer je to talisman od kojeg ćete imati finansijsku sigurnost.

Zadnja stvar, ali ne i manje bitna jeste da pažljivo birate novčanik u kojem želite držati svoj novac, preporuka je da ga kupite sami tako da biste bili zadovoljni njime od samog početka i tu rado držali novac. Isto tako nikada ne uzimajte tuđi novčanik jer ne znate kakvu je energiju imao prethodni vlasnik.

loading...