Kobnog „crnog utorka“ 1987. godine ovaj čovjek je izgubio sav novac padom berze. Nakon stresnog iskustva našao se u nedoumici da li da obnovi svoje bogatsvo ili da napusti društvo?!

ispocetka 3

Da li čovjek kojeg upraledate na fotografiji liči na nekoga ko je bio bogataš?

Bivši multimilioner je svoj raskošan život  i luksuzno imanje prije tačno 20 godina zamjenio oazom mira.Dejvid Glazen preselio se na sjeveroistoču obalu Australije još 1997. godine te odlučio promjeniti svoj život nakon što je ostao bez više od 6 miliuna eura izgubivši novac na berze u Sidneju 1987. godine.

Iako odvojen od civilizacije, odgovara mu dobro društvo i prijatni ljudi koji obilaze njegovo ostvo “Restauracije” nije isključeno da „zaluta“ i poznata ličnost, glumac Rasel Krou često svrati na večeru.

Ističe da je izolacija i usamljenost upravo njegov najveći smiraj, ali i prepreka, međutim u tim teškim momentima mu pomaže njegov pas, mješanac Poli da preživi surovu divljinu.

On je bio predsjednik kompanije koja je tragala za zlatom u Papua Novoj Gvineji, na vrhuncu karijere imao je 25 miliona eura, koja je uložio u nekretnine. Sva razonoda je trajala do „crnog utorka“ kada je izgubio apsolutno svo bogatstvo.

Sada živi haneći se rakovima i kokosom, a solarna energija mu pruža internet koji korisit kako bi našao djevojku, priznaje da mu najteže pada sve manja komunikacija koju ima, ali da je i to svakako bolja varijanta od terorističkih napada kojima je svijet okružen.

loading...