Kada je u pitanju vaša kičma svakako je da je najbitnije ono što vam vaš ljekar kaže jer pokušavajući da budete sam svoj doktor ili eventualno da pokušate da uradite nešto na svoju ruku može da dovede vas u mnogo gore stanje nego u kojem ste bili da se takav problem nije desio. Međutim, s druge strane svakako je neophodno ponekad imati pokoje prirodno pomagalo , odnosno nešto iz alternativne medicine koje će vam olakšati vaše bolove. Jedno od najefikasnijih sredstava jeste zasigurno masaža koja će vas u potpunosti osloboditi svih napetosti i bolova.

Pored toga, postoji mnogo prirodnih recepata za masti koje su jako efikasne kada su u pitanju bolovi u leđima. Ono što najmanje trebate činiti u tom periodu jeste ležati iz razloga pto je potrebno da se što više krećete kako biste aktivirali svoje mišiće. Prema tome, u slučaju da su mišići neaktivni, to može proizvesti depresiju i slabljenje samih mišića a po tome i grušanje krvbi u venama nogu.

Jedan od najboljih prirodnih lijekovaza bolove u leđima jeste GLINA. Razlog tome jeste što je jako bogata mineralnim solima ali isto tako i kalijumom, alumijumom, natrijomom, bakrom i druim mineralima. Pored toga veoma efikasne jesu smokve i suhe šljive, naročito ukoliko ih iskoristite te od njih napravite odličan čaj od suhih šljiva i smokvi. One su veoma dobe u regenerisanju tkiva.

isijas-bol-ledja-600x268

 

 

loading...