SA GODINAMA I NAŠ UKUS SE MIJENJA. MNOGE STVARI NAM POSTANE NEVAŽNE, DOK NEKE OPET DOBIJAJU MNOGO VEĆI ZNAČAJ NEGO PRIJE. STVARI U KOJIMA SMO PRIJE UŽIVALI, SA GODINAMA IH SVRSTAVAMO U GUBLJENJE VREMENA. PAŽLJIVIJE BIRAMO STVARI NA KOJE ĆEMO POTROŠITI NOVAC, KAO I LJUDE KOJIMA ĆEMO POSVETITI SVOJE VRIJEME. PREKRETNICA U ŽIVOTU JESTE 25 GODINA, PA VAM MI PREDSTAVLJAMO NEKOLIKO FOTOGRAFIJA KOJE TO I POTVRĐUJU.

 

Ukoliko ste već pregazili 25 mnoge od ovih stvari ste sigurno već doživjeli. U nastavku pogledajte fotografije u kojima itekako ima istine.

 

10-fotografija-koje-pokazuju-kako-se-zivot-menja-posle-25-godine-29-06-17-1

Mnogima od nas je poznata situacija da se ne možemo dogovoriti sa našim prijateljima koji dan ćemo provesti skupa, jer svako od nas ima neke svoje “obaveze” i teško nam je pronaći vremena za prijatelje. Uvijek se bilo lakše dogovoriti dok smo bili mlađi, dovoljno je bilo da neko samo predloži gdje da idemo i dogovor je već pao.

 

10-fotografija-koje-pokazuju-kako-se-zivot-menja-posle-25-godine-29-06-17-2

Poruke u vašem telefonu nakon 25 godine sigurno izgledaju kao na ovoj slici, jer se sa godinama dosta manje I dopisujemo sa svojim prijateljima.

 

10-fotografija-koje-pokazuju-kako-se-zivot-menja-posle-25-godine-29-06-17-3

Sa godinama vas počnu zanimati i drugačije stvari na putovanjima. Radije ćete putovanje provesti u mirnijem okruženju nego u nekoj diskoteci uz muzikuiI ples.

 

10-fotografija-koje-pokazuju-kako-se-zivot-menja-posle-25-godine-29-06-17-7

Dok ste bili mlađi nerviralo vas je što vas mama stalno zove, pa ste znali na svom telefonu vidjeti i nekoliko propuštenih poziva. Nakon 25 kao da se sve okrenulo, jer sad vi za svaku sitnicu zovete svoju majku.

 

10-fotografija-koje-pokazuju-kako-se-zivot-menja-posle-25-godine-29-06-17-8

Dosada je bila sastvani dio važeg života prije 25 godine, a nakon 25 uživate u samoći i volite mir i tišinu.

 

10-fotografija-koje-pokazuju-kako-se-zivot-menja-posle-25-godine-29-06-17-9

Platu prije 25 ste trošili samo na sebe i niste razmišljali o računima, dok nakon 25 skoro sve pare potrošite na dadžbine i malo šta vam ostane za vaše potrepštine.

 

 

loading...