DANAS SE U SVIJETU U RAZNIM SVJETSKIM MEDIJIMA MOŽE MNOGO TOGA VIDJETI, KAO ŠTO SU PREDVIĐANJA ZA NAREDNU GODINU, KAO I O POLITIČKIM SITUACIJIMA. ONA KO JE DANAS JOŠ UVIJEK AKTUELNA, IAKO NIJE VEĆ DUŽE VRIJEME MEĐU ŽIVIMA JE SLIJEPA PROROČICA IZ BUGARSKE BABA VANGA.

Poznata je u cijelom svijetu po tome što je pogodila do sad neka svoja predviđanja, kao što je npr.rušenje blizanaca u Nju Jorku, kao što je rekla da će se stvoriti ISLAMSKA DRŽAVA i slično. Ono što je Baba Vanda predvidjela za 2018.godinu, to je da će Kina postati najjača sila na svijetu i najmoćnija.

Ako se dogodi ono što je predvidjela Baba Vanga, to je jasan znak da RUSIJA i SAD nisu ipak dorasli zadatku, odnosno nisu ni blizu Kine. Velike promjene bi se tako mogle desiti, ukoliko proročica pogodi za Kinu.

Kina je velika država, a svi oni koji su u dobrim odnosima sa Kinom, mogli bi da imaju velike koristi od toga, npr. Sjeverna Koreja, koja graniči sa Kinom i čiji je predsjednim Kim Jong Un dobar sa predsjednikom Kine.

Zatim je rekla da će one zemlje koje su u razvoju, neće biti kao nekad eksploatisane, nego će oni i sami biti eksploatori. Za kraj, BABA VANGA je rekla da će se orbita oko zemlje izmijeniti, ali to će se vremenom primjetiti kako vrijeme bude odmicalo.

loading...