OVO VOĆE OBNAVLJA JETRU – UČINIT ĆE VAS 20 GODINA MLAĐIM!

Kada idemo kod doktora i bude nam dijagnosticirana masna jetra vjerujemo da ćemo umrijeti, to je najagresivniji bolest, ali to zaista nije toliko strašno, ali postoje vrlo efikasni načini za uklanjanje masti iz jetre.

Ova bolest nakupljanja masti nije uzrokovana konzumiranjem alkohola, to se prilično odnosi na višak kilograma. Mnogi ljudi ne osjećaju simptome ili zdravstvene probleme.

obnova

Ovaj problem može dovesti do zatajenja jetre i čak i rak. Međutim, ne postoji jasan uzrok, ali neki faktori mogu vam ugroziti.

Debljina i gojaznost stvaraju veći rizik. Ostali faktori mogu biti gubitak težine, loša ishrana, tegobe sa želudcom, i zatajenja crijeva.

Plod Tamarind je suštinski za uklanjanje masti iz jetre. Ne samo voće, ali i lišće i čitava biljka ste oporaviti sve probleme jetre. Tamarind čisti organizam, pomaže probavu, sadrži vlakna i zdrave kiseline, štiti jetru, snižava kolesterol koji uzrokuje mast.

RECEPT:

Uzmite dvije šake oljuštenih tamarinda i stavitei u litru vode, sačekajte da sok odstoji i pijte svaki dan, svaki put kada želite, zasladite medom po ukusu..

Nadamo se da će vam ova informacija pomoći!

loading...