VELIKA JE RIJETKOST VIDJETI PORODICU SA VELIKIM BROJEM ČLANOVA. U DANAŠNJE VRIJEME MOŽETE VIDJETI PORODICU SA MAKSIMALNO TROJE DJECE. PORODICA KOJU ĆETE DANAS UPOZNATI IMAJU ČAK 12 ČLANOVA I ONI SU JAKO TALENTOVANA I SRETNA PORODICA.

 

Ovu porodicu čine majka Brenda, otac Toby i njihovih 12 –ero djece. Oni imaju 4 dječaka i 8 djevojčica. Svi su jako talentovani kao muzičari, plesači, sportisti i pisci. Oni su odlučili da zajedno nastupaju u jednom američkom  talent show-u i uspjeli su doći čak do četvrtfinala, kada su nažalost ispali, ali su oni itekako bili zadovoljni postignutim rezultatom. Nije im bio cilj da pobjede, željeli su samo da se druže i zabave.

 

Njihov nastup koji je ostao zabilježen jeste onaj iz 2016.godine na Country Dance World Championships-u , kada su izveli tačku irskog plesa. U nastavku možete pogledati njihovu fascinantnu tačku i uvjeriti se u njihovu talentovanost!

 

Ako vam se svidjela njihova izvedba, podijelite je sa prijateljima na društvenim mrežama, vejrujemo da će i njih zadiviti svojom izvedbom!

loading...