KADA IZGUBITE OSOBU, TO JE VEOMA BOLNO ZA VAS, JOŠ BOLNIJE JE KADA IZGUBITE OSOBU, A DA NEMATE POJMA ŠTA SE DESILO SA NJOM. UPRAVO TAKO JE BILO JEDNOJ ŽENI PO IMENU LINDA, KOJOJ JE SUPRUG BUKVALNO NESTAO PRIJE 23 GODINA. 

Ričar i Linda su imali savršen brak, imali su djecu, uživali su, putovali, oboje su radili i finansijski su bili prilično stabilni. Ipak, jednog dana, Ričard se nije vratio kući. Od tad mu se izgubio svaki trag i glas. Svi su tragali za njim, ali ga nisu uspjeli pronaći.

Taj dan Ričard je rekao Lindi da se ne osjeća dobro i da ide u bolnicu, odbio je LIndu da ide sa njim. Linda je provela cijeli dan zoveći bolnice, ali nije uspjela nikako da pronađe Ričarda. Još gore je bilo to što su pronašli njegov automobil na aerodromu, ali u listi podataka nije bilo njegovog imena da je odletio sa aerodroma. Njeni sinovi su dobili rođendansku čestitku od nepoznate osobe koja se predstavila kao njihov otac.

Policija je kasnije sumnjičila Lindu za nestanak Ričarda, godine su prolazile, a slučaj je zastario. Nakon deset godina, Linda se ponovo udala. Ipak, muž joj je umro, a ona je ubrzo zapala u finansijsku krizu. Prijetilo joj je da ostane i bez kuće, ali joj je majka uskočila u pomoć.

Jednog dana, telefon je zazvonio Lindi, a ispostavilo se kako je njen ujak umro prije četiri godine, ali da je neko od tada koristio lažni identitet tog čovjeka. Lokalni istržaitelji su na kraju krenuli da ispituju slučaj, da bi saznali, da je Ričard koristio lažni identitet Lindinog ujaka.

On je pronašao njegovu umrlicu, koju je spalio, a on je preuzeo njegov identitet. Upravo pod tim identitetom on je dobio i posao, a ponovo se oženio i dobio sina. Na kraju mu prijeti velika zatvroska kazna zbog krađe identiteta.

Mnogo jeziva istina koja se saznala 23 godine poslije!

linda-i-ricard-su-bili-tipican-srecni-par-svi-oko-njih-su-prepoznali-njihovu-ljubav-a-takode-0 stvari-su-postale-jos-cudnije-kada-je-ricardov-automobi-pronaden-na-aerodromu-u-indijanapolisu-3 jos-je-sokantnije-da-se-ricard-ponovo-ozenio-i-dobio-sina-pod-laznim-identitetom-ricarda-8

loading...