PUCAJU VAM NOKTI I MNOGO VAM OPADA KOSA – EVO ŠTA TREBA DA ZNATE I ŠTA DA KORISITE…

Prije nego što počnemo sa ovim člankom, ja bih da vam postavim nekoliko jednostavnih pitanja:

Imate li problema sa spavanjem?
Da li imate lomljive nokte?
Da li doživljavate gubitak kose?

Dame i gospodo, ako ste odgovorili DA na gore postavljena pitanja, velike su šanse da postoji poremećaj nadbubrežne žlijezde. Da li znate šta je nadbubrežna žlijezda? Nadbubrežna žlijezda spava u endokrinih žlijezda koje se nalaze na vrhu svakog od naših bubrega. Prema riječima stručnjaka, njihova funkcija je za proizvodnju mnogih hormona, uključujući adrenalin i steroide.

Ovi hormoni pomažu regulirati metabolizam, imuni sistem, naš krvni pritisak i pomažu tijelu nositi se sa stresom. Kao što možete vidjeti, bilo kakva disfunkcija u našem nadbubrežne žlijezde može uzrokovati mnogo zdravstvenih problema. Ali, ne bi trebala biti zabrinuta jer tu je brz, jednostavan kućni lijek koji može pomoći vašoj nadbubrežnoj žlijezdi da radi u svom najboljem izdanju.

Napomena: ovaj domaći lijek je vrlo jednostavan i lak za napraviti. samo treba slijediti jednostavne upute. Evo što trebate učiniti:

TREBAT ĆETE SLJEDEĆE SASTOJKE:

-Brazilski Orasi
-Sušeni peršin
-Kašika đumbira

-orasi

-grožđice suhe

-med

UPUTSTVA:

Evo šta treba da uradite – prvo trebate samljeti orahe i peršun ostavlja zajedno. Zatim dodajte grožđice, malo meda i prstohvat đumbira. Jedite 2 kašike smeše ujutro na prazan želudac.

KAKO SE KORISTI:

Stručnjaci kažu da bi trebalo uzeti lijek 2 ili 3 puta tjedno za vraćanje ravnoteže vašeg tijela!

loading...