Britanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je ranije predvidio uspješno Brexit i Trumpovu pobjedu, najavio je za narednu godinu još neke događaje. Kako tvrdi, sljedeća godina bit će puna ekoloških kriza i dramatičnih političkih previranja, izazvanih nepredvidivim vremenskim uslovima.

Isto tako je i predvidio teroristički napad na auto-putu u Velikoj Britaniji, hemijski napad dronom na neki od evropskih gradova i revoluciju u Sjevernoj Koreji prilikom koje će Kim Džong-un biti svrgnut svlasti.

Kaže da će se događaji ispuniti već za nekoliko mjeseci, a svoja predviđanja o mračnoj budućnosti je objavio na svom blogu. Predvidio je i neke manje dramatične događaje, poput one da će britanski princ Hari zaprositi glumicu Megan Markl.

Kaže da je u novim vizijama vidio kako će Trump postupak opoziva uspješno izbjeći, a da će u Evropi ojačati desnica, naročito u Francuskoj, Italiji i Španiji, zbog čega će na ulicama tih država doći do velikih nereda.

Ipak, za ekologiju je dao najcrnje prognoze, te kaže da će doći do niza ekoloških katastrofa u 2018.godini.

Najgore nas tek očekuje

Na vrhu popisa je ekologija jer osjećam da će doći do dosad neviđenih potresa u 2018.godini, žestokih nevremena i vulkanske erupcije.’, kaže.

Najavio je i da će se Vezuv aktivirati, pa će stanovnici Napulja morati da se evakuiraju, a kaže da će i Novi Zeland biti pogođen strašnim potresom.

Na listi se nalaze i razorne poplave u Indiji i Kini, smrtonosni požari u Kaliforniji i strašni uragani koji su ove godine poharali Karibe.

Međutim, Krejg također tvrdi da će čovječanstvo uprkos strašnim prognozama, dostići viši nivo svjesti.

Duhovnost koja će ga u Zlatno doba voditi, a poteškoće i sukobi, te ekološke katastrofe zbog kojih će se dobri ljudi povezati i okupiti. Zatim će se u njima javiti želja da pronađu stvarnu svrhu ljudskog života.’, tvrdi vidovnjak.

loading...