SAMO JEDAN SASTOJAK RIJEŠAVA VELIKI PROBLEM – RIJEŠITE SE SIJEDE I ISPUCALE KOSE ZAUVIJEK!

Da li ste samo u svojim tinejdžerskim godinama i već imate znakove bijele kose? Da li se osjećate neugodno kada ste među svojim vršnjacima? Bijela kosa u mladim godinama može biti zajednički problem…

Svi znamo da postoji mnogo različitih vrsta boje za kosu na tržištu danas i svi oni tvrde da oni mogu vam pomoći da se riješite bijele kose. Pa, je ružna istina je da će ove boje za kosu učiniti više štete, nego koristi. Da, oni će oštetiti vašu kose, jer su natovareni štetnim hemikalijama.

INSTRUKCIJE:

Prvo, morate oguliti 5 krompiar i stavi svu koru u lonac s vodom. Zatim, potrebno je da smjesa provri i ostavite da se krčka 5 minuta. Nakon toga, potrebno je uzeti lonac sa vatre i ostavite da se ohladi.

Kada je dovoljno se ohladilo, potrebno je da  sipajte vodu u drugu posudu. I na kraju, možete dodati malo ružmarina ili lavande eterično ulje, tako da možete osvježiti miris.

Kako ga koristiti: – prvo, morate oprati kosu. Zatim, potrebno je da masirajte kosu i vlasište sa ovim domaćim preparatom i ostavite da djeluje 5 minuta. Isperite toplom vodom i blagim šamponom. Vi ćete biti iznenađeni rezultatima. Samo nakon nekoliko tjedana primijetit ćete prve rezultate.

Zaista se nadamo da ste uživali u ovom članku i ne zaboravite da ga podijelite sa svojim prijateljima i obitelji. Hvala i Ugodan dan!

loading...