Djevojka čija je majka osramotila nakon što je objavila fotografije njene neuredne sobe i izazvala hrpu komentara, rekla je da se izuzetno razljućena.

Ejmina majka podijelila je fotografije neuredne sobe svoje 24-godišnje kćerke na Facebook profilu – na kojim se može vidjeti gomila odjeće na podu i razbacana po krevetu.

“Kako biste se vi osjećali da ste napravili ovu sobu za svoju kćerku a da ona ovako postupa prema njoj?”, pitala je njena majka. “I usput, ima 24 godine.”

Njena kćerka Amy, na to je reagovala rekavši u svoju odbranu da njena soba nije obično tako neuredna.

“Jako sam razljućena”, rekla je Amy za Daily Mail.

Prošlih nekoliko sedmica bila sam u takvoj depresiji da sam jedva radila minimum onog što je tražila.

“Ovo je najgore od onog u zadnjih par mjeseci.”

Frizerka i dreser psa rekla je da je njena soba odvojena od ostatka kuće gdje, kako kaže, plaća sedmičnu stanarinu i radi po kući.

Amy ima psa koji joj pomaže da se nosi sa mentalnim zdravljem, a kaže da je počela čistiti i prati veš ali njena majka “nije primijetila”.

Kaže da je neurednu sobu imala otkako je bila dijete i da se ne razlikuje toliko od uobičajenog, samo je malo neurednija.

“Htjela sam počistiti nakon volontiranja i ako bi čekala 4 sata, počela bih.”, rekla je ona.

Kaže da čisti kuću po standardima, ali kad je u pitanju njena soba, pere veš jednom sedmično. “Odjeća je na podu… obično je mali kauč pun čiste odjeće i nikad ne pospremam svoj krevet.” rekla je.

Mlada frizerka kaže da se njena majka uvijek žalila povodom njene sobe i htjela je da pokaže da se i ostali ljudi slažu.

Rekla mi je da pročitam komentare i dobro se pogledam., kaže Amy.

Korisnici na internetu u komentarima su je opisali kao “lijenu” i “prljavu” i ohrabrivali su majku da je izbaci iz kuće.

“Trebala bi biti jako zahvalna što si joj napravila ovaj prostor na svom posjedu. Možda da popričaš sa njom i vidiš šta se dešava. Ima 24 godine. Ja sam se udala i imala djecu i održavala besprijekorno čistu kuću u 24.oj godini.” jedan je od komentara.

loading...