Mngo je  ljudi koji su do sada iskuslii neku vrstu tegoba sa stopalima u toku svog života . To je prvenstveno zbog tijesne i neudobne obuće . iTada postanu svjesni činjenice da i  najrazličitiji proizvodi koje možete vidjeti na svako koraku  ne daju zadovoljavajuće rezultate. Međutim, danas ćemo  vam pomoći da primjenite jednostavne, prirodne i nevjerovatno efikasne trikove koji će vam pomoći da riješite sve probleme sa stopalima. To je potpuno prirodno, sa sastojcima koje već imate u kući.

Gljivične infekcije

Dabiste izliječili gljivične infekcije,samo  potopite stopala u tečnost za ispiranje usta nekih 30 min. . Zvuči tako čudno, ali ona ima niz korisnih sastojaka kao što je alkohol, koji će vam pomoći sa ovim problemom. Efikaasan je i za gljivične infekcije na rukama.

Kurje oči

Za elimnisanje  kurjih očiju prirodnim putem  koristite crni luk. Samo odsijecite malo deblju krišku  crnog luka koja je odstajala u sirćetu . To staviei na donji dio stopala. Onda preko obucite čarapu.

Atletsko stopalo

Za ovoće vam pomoći  bijeli luk. Dovoljno je da s uzmete istavite  manje  čehno između prstiju i da ga ostavite da djeluje do 24 sata.

loading...