Maja Marijana je jedna od najpopularnijih folk pjevačica bila za vrijeme devedesetih godina. Nastavila je i u prethodnoj deceniji nizati hitove, ali pažnju medija je zadnjih godina uglavnom njen privatni život privlačio.

Domaća javnost je prije nekoliko godina u šoku ostala kad je informacija da je bivši muž Mladen Šmakić istukao Maju dospjela u medije, zbog čega ga je policiji prijavila.

-Počeli smo se zbog neke sitnice u kolima svađati. Sve žučnija je postajala svađa, a mi smo jedno na drugo vikali. Mladen mi je u jednom trenutku jak šamar udario da sam se gotovo onesvijestila – tad je Maja Marijana izjavila u policiji, kako prenosi jedan dnevni list. Kako se pisalo, Maji su lakše tjelesne povrede konstatovane u Urgentnom centru, a ona je odlučila da neće prijaviti za nasilje Šmakića.

Poslije Maja Marijana ovu priču nije htjela potvrditi, ali je na žene apelovala da nasilje ne trpe. S druge strane, demantovao je Mladen da je prema pjevačici bio nasilan.

Poslije svega se nova neprijatnost desila. Šmakić je svoju agresivnu stranu pokazao i prema prijatelju od pjevačice, a onda je riješila definitivno da će ga ostaviti. Prvo se sa pjevačicom posvađao, pa je počeo psovati u bijesu Majinog prijatelja, a onda ga i šutnuo u jednom trenutku.

-Nažalost, tačno je da se desilo sve ovo. Uveliko sam šokiran i poznavajući Mladena, plašim se za svoju sigurnost. Stan je napustila sa djetetom. Definitivno sam na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam stavila tačku – Maja Marijana je tad rekla.

Iako je s Mladenom prekinula zajednički život, njih dvoje su zbog kćerke Milice ostali u dobrim odnosima, a pjevačica je pristala da joj i dalje bude menadžer Šmakić. Kako izgleda danas Mladen, pogledajte na slici ispod.

 

loading...