Heidi Hepworth, 44-godišnja Engleskinja, koja je preselila iznenada u Afriku zbog muškarca mlađeg 12 godina, kojeg je upoznala putem Facebooka, u intervjuu je potvrdila da se ne smatra lošom majkom i da se ne kaje.

Priča o Heidi snažno je odjeknula prije mjesec dana, naročito jer je ostavila iza sebe 9 djece.

Naravno da djecu nije bilo lako ostaviti, ali nisu mogla sa mnom poći, pa nisam imala izbora.‘ rekla je Heidi, te naglasila da se neće izvinjavati nikom jer je slijedila svoje srce.

Srce je darovala Jallow Salieu, koji ju je dodao na Facebooku bez ikakvog povoda. Nakon nekog vremena dopisivanja, flert se u pravu romansu razvio, a zatim i u nagli raskid zbog kojeg je njen dugogodišnji suprug ostao shrvan.

Andy je proveo u braku s Heidi 23 godine, a za to vrijeme su dobili šestoro djece, tri kćeri u dobi od 6, 9 i 23 godine, tri sina u dobi od 11, 17 i 18 godina, a ona iz prethodne veze ima još troje djece, koju je, kako tvrdi, kao svoju odgajao.

Kako kaže, Heidi se iznenada počela odvratno ponašati, te je rekao da joj je Salieu isprao mozak.

Počela je iznenada odlaziti u solarij i teretanu, tetovirati se. Promijenila se toliko da sam mislio kako je opsjednuta.’ požalio se Andy novinarima.

Heidi je rekla da je on sa strane imao veze, i da se od nje toliko udaljio da nisu dijelili postelju zadnje dvije godine. Za razliku od mog bivšeg supruga, Salieu je uz mene od prvog trenutka. Što smo se više dopisivali, više smo se vezali emotivno., rekla je Heidi i dodala da se planira udati za njega.

I neka ne brinu dušebrižnici, ja nisam tek ‘toubab’ za svog Salieua, bjelkinja u kojoj on vidi priliku za pasoš i državljanstvo. Volimo se., kaže ona.

loading...