Odstranjivanje intimnih dlačica postala je svakodnevnica svake žene. Posebno u ovim ljetnim danima veoma je važno za svaku ženu da na plažama pokaže svaki dio svog tijela bez srama, i bez straha od neželjenih dlačica.

frizura2

Većina žena ima problem sa depilacijom, posebno bikini zone. Određeni broj žena počinje se žaliti na brzi rast dlačica, i veoma često žene se susreću sa tretmanima “ trajne depilacije”.

U današnje vrijeme većina žena koje su se podvrgnula trajnoj depilaciji, voljele bi vratiti vrijeme, te bi ispravile svoju veliku grešku. Podsticanje dlačica na stidnim dijelovima tijela postao je najtraženiji tretman u londonskim kozmetičkim salonima.

Kako kažu stručne osobe koje rade u kozmetičkim salonima, najeveći broj njihovih mušterija jesu upravo žene koje su se predhodno podvrgnule trajnoj depilaciji. Možemo zaključiti samo da slijedi razdobolje velikih promjena kada su u pitanju mišljenja o stidnim dlačicama, a poznat je slučaj u azijskim zemljama gdje su se žene podvrgnule transplataciji dlačica.

loading...