Kako bi se maknuli iz okova i krenuli prema zdravijem i sretnijem odnosu, predstavljamo vam  najčešće grešake u vezama koje većina žena čine.

Nervoza i svađa ukoliko je pogledao ili razgovarao sa drugom ženom

Žene, morate shvatite,da je muškarcima u njihovoj prirodi, da gledaju (kao da ni vi ne mjerkate  zgodnog frajera kada prođe). Ali svađa i nervoza je samo znak vaše nesigurnosti, što muškarce odbija od vas .

Ne pružate mu njegov lični prostor

Ako je neraspoložen  ili mu se ne razgovara,  pustite ga na miru. Većina muškaraca ne voli da razgovora o svojim problemima, kao što to  ni žene ne vole.

Zapustili ste se od kako  ste ušli u vezu

Stvarno je sramota kada  se žene zapuste i ne vode računa o svom izgledu kada su u vezi ili braku. Neobrijane noge, ne vježbate zbog čega imate višak kilograma,   ne šminkate  se, hodate masne kose. Oni i dalje žele kraj sebe osobu koju su upoznali .

Nemate svoj život

Ne budite jedna od onih žena koja zaboravlja na svoje prijatelje, na druženja, nađite svoje vrijeme  . Čim vam  u život uđe muškarac zaboravite da živite svoj život.

Pasivna agresivnost

Muškarci su ednostavniji od žena, ako mu kažete da je sve u redu, a  ljutite se i ne želite da razgovarate, jer bi on trebalo da zna da šta nije u redu, samo ćete kod njega izazvati bijes i ogorčenost. Muškarci ne mogu čitati misli.

loading...